BLOG

RB Soepardi STn

Kenalke lurrr…
Jenengku pardi…jeneng komplite RB Soepardi STn….

Tulung di cathet yo lurrr…
Indonesia kuwi gonku karo gonmu…biyen sik ngedekne simbah2 kuwi nganti godres getih ben iso diwariske nggo aku karo kowe…njuk sesuk di wariske anak putune awake dhewe….

Ojo gelem nek di apusi cu pe tong nganggo iming2 kemajuan lan moderenisasi….
Ojo gelem nek di glembuki abu nawas nganggo iming2 kendhi ajaib sik iso nggo mabur neng suargo…
Ojo gelem nek di rusak donald bebek nganggo iming2 pupu lan dhodho artis2 sarune…
Ojo gelem di gawe ringkih karo atmo gandhi nganggo pilem2 cengenge…

Wiwit Saiki awake dhewe kudu sarujuk…rasah melu2 nyebarke opo wae sik nyangkut aib lan olone liyan…umpomo pancen olo tenan yowis ben….anggere ra ngganggu pawone awake dhewe….sik penting golek pangan iseh gampang…anak bojo wareg sehat tur lego mangkat sekolah…urusan negoro ben di ayahi karo sik wis di dhapuk marang gusti kang murping dumadi….
Yowis ngono wae yo lurrr…nek pengen ngerti aku luwih cetho…bukaken….

2 thoughts on “RB Soepardi STn”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *